طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و اصل ایرانی
کباب چنجه در ماهیتابه
مواد لازم
گوشت کبابی : ۱ کیلو
پیاز رنده شده : به مقدار لازم
کیوی رنده شده: ۱ عدد
سس سویا و روغن کنجد: به مقدار لازم
نمک ، فلفل ، پودر سیر و زردچوبه : به مقدار لازم
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه
طرز تهیه کباب چنجه تابه ای
۱- ابتدا گوشت را به صورت نازک نیم سانتی خرد کنید، سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
۲- سپس مواد را به سیخ کشیده و در تابه نسوز قرار دهید و شعله گاز را زیاد
کنید. در صورت خشک بودن مقداری کره یا روغن زیتون اضافه کنید.
۳- می توانید سبزیجات ، قارچ ، فلفل دلمه و گوجه نیز به سیخ کشیده و کباب کنید.
فوت و فن درست کردن کباب چنجه
نکته ۱: برای خوشمزه شدن کباب چنجه می توانید بین گوشت ها فلفل هم به سیخ بزنید.
نکته ۲: در مجالس مهم می توان کنار کباب چنجه ، کباب کوبیده و جوجه کباب نیز سرو کرد.
نکته ۳: هر چه دمبه بین کباب چنجه بیشتر باشد کباب چرب تر و نرم تر خواهد شد.
نکته ۴: می توان از پودر میخک، زنجبیل، تخم گشنیز نیز در سس کباب چنجه استفاده کرد.
نکته ۵: برای اینکه چوب کباب چوبی درحین پخت کباب نسوزد آن را یک روز در آب خیس کنید.
کباب چنجه چیست؟
ویکی پدیا: چنجه یا کنجه از جمله پرطرفدارترین غذاهای گوشتی است که اصل آن
از خاورمیانه و عمدتا از ایران می باشد و امروزه در سراسر جهان سرو می شود.
گوشت مورد استفاده در این کباب خوشمزه ، گوشت بره است ، معمولا با پلو ،
گوجه کبابی و پیاز خام سرو می شود. در نقاط مختلف به نام های مختلف کنجه ،
قنجه نیز خوانده می شود و نام چنجه از زبان آذربایجانی گرفته شده است.