رویونیز

مدل لباس ، فال ، عکس پروفایل ، آشپزی ، عکس های خفن ، بیوگرافی بازیگران

رویونیز

مدل لباس ، فال ، عکس پروفایل ، آشپزی ، عکس های خفن ، بیوگرافی بازیگران

يكشنبه, ۵ شهریور ۱۳۹۶، ۱۲:۰۹ ب.ظ

طرز تهیه حلیم گندم و بلغور گندم خوشمزه و کشدار

طرز تهیه حلیم , طرز تهیه حلیم کشدار , طرز تهیه حلیم گندمآموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه حلیم با بلغور گندم

مواد لازم حلیم نذری

گوشت : ۹ کیلو (ران گوسفند یا نرمه گوساله)
بلغور گندم: تقریبا ۱۷ کیلو
شکر و دارچین: به مقدار لازم
نمک: ۳۰۰ گرم
روغن محلی: به مقدار لازم

*این مقدار مواد برای ۱۰۰ نفر کافیست.
* حیلم یا هلیم از جمله غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که در انواع مختلف به صورت خانگی و رستورانی تهیه شده و به عنوان نذری ماه محرم ، سحر و افطار ماه رمضان و صبحانه مصرف می شود.

حلیم مجلسی , حلیم ماه محرم , فوت و فن حلیم , حلیم کش دار

طرز تهیه حلیم گندم با مرغ , طرز تهیه حلیم با بلغور گندم , راز کشدار شدن حلیم

طرز تهیه حلیم نذری

۱- ابتدا گوشت را داخل قابلمه پر از آب ریخته و مقداری نمک در آن بریزید و بگذارید کاملا بپزد ، کف گوشت را دائما بگیرید.
۲- بلغور گندم را خوب پاک کرده و بشویید و داخل قابلمه دیگری به همراه مقدار زیادی آب بریزید ( برای تعیین مقدار آب به ازای هر نفر ۳ تا ۴ پیمانه آب بریزید) و بگذارید بپزد.
۳- در طول پختن بلغور ، حتما هر چند لحظه هم بزنید تا ته نگیرد ، زیرا بلغور گندم سریع ته نشین و سنگین می شود.
۴- بعد از اینکه بلغور کاملا پخت آن را در سبد آبکش کنید و با پشت ملاقه و کمی آب جوش کاری کنید تا بلغورها کاملا صاف شده و کمی دانه بلغور باقی بماند مجددا کمی آب جوش روی بلغور بریزید که لعابی در آن باقی نماند.
۵- سپس قابلمه را روی شعله بگذارید ، گوشت پخته شده را ریش ریش کرده و به بلغور که قبلا صاف کردید اضافه کنید، شعله گاز را متوسط کرده و نمک را به حلیم اضافه کنید.
۶- تا وقتی حلیم بپزد دائما حلیم را هم بزنید تا ته نگیرد.
۷- برای تزیین حلیم از روغن محلی ، شکر ، دارچین استفاده کنید.

طرز تهیه آبگوشت بزباش , آبگوشت بزباش سنتی , آبگوشت بزباش خوشمزه

طرز تهیه حلیم نذری , حلیم برای 100 نفر , حلیم برنج , حلیم شیرآموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه حلیم گندم با مرغ

حلیم گندم

مواد لازم
گندم: ۴۰۰ گرم
گوشت (یا مرغ): ۳۰۰ گرم
زردچوبه: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
شکر و دارچین: به مقدار لازم
پیاز: ۱ عدد
روغن: به مقدار لازم
آب: ۱۰ لیوان

سوپ شیر , طرز تهیه سوپ سفید با خامه , طرز تهیه سوپ شیر با جو

طرز تهیه حلیم گندم

۱- ابتدا گندم ها را داخل ظرف ریخته و مقدار آب روی آن بریزید و بگذارید تا ۸ ساعت خیس بخورد ( هر چه ساعت خیس خوردن بیشتر باشد بهتر است)
۲- سپس اگر گندم ها پوست دارند، برای جدا کردن پوست ، آنها را به همراه آب داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گاز بگذارید.
۳- وقتی آب حلیم جوش آمد و گندم ها نرم شد، قابلمه را از روی شعله برداشته و بگذارید خنک شود، سپس آبکش کنید تا پوست از گندم جدا شود.
۴- حالا نوبت گوشت است ، گوشت را به همراه ۲ لیوان آب داخل قابلمه جداگانه ای ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا بپزد.
۵- گوشت پخته شده را ریش ریش کنید ، و آب آن را جداگانه نگه دارید.
۶- حالا گندم پوست گرفته را با ۸ لیوان داخل قابلمه ریخته و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد ، هر چند لحظه آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
۷- وقتی گندم ها نرم و تقریبا له شدند ، و حلیم به شکل آب غلیظ در آمد گوشت و آب گوشت را به حلیم افزوده و دائما هم بزنید.
۸- بعد از اتمام پخت ، شعله را خاموش کرده و نمک و مقداری روغن یا کره اضافه کنید.
دقت کنید در پایان پخت حلیم نباید آبکی یا خیلی سفت باشد.

سوپ شیر , طرز تهیه سوپ سفید با خامه , طرز تهیه سوپ شیر با جو

طرز تهیه هلیم , طرز تهیه هلیم نذری , طرز تهیه هلیم گندم و بلغور گندمآموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه حلیم نذری خوشمزه

طرز تهیه حلیم شیر

برای تهیه حلیم شیر ، گندم یا بلغور گندم را در شیر خیس کنید و بپزید ، مراحل پخت مطابق بالاست.

حلیم مجلسی , حلیم ماه محرم , فوت و فن حلیم , حلیم کش دار

طرز تهیه حلیم برنج

برای پختن حلیم برنج به جای گندم از برنج یا آرد برنج استفاده کنید.

حلیم مجلسی , حلیم ماه محرم , فوت و فن حلیم , حلیم کش دار

فوت و فن پختن حلیم

نکته ۱: دقت کنید از گندم سفید و مرغوب استفاده کنید تا رنگ حلیم سیاه نشود.
نکته ۲: می توان از گوشت سردست گوسفند ، قلوه گاه و گردن برای حلیم استفاده کرد.
نکته ۳: می توانید گوشت حلیم را بکوبید اما گوشت حلیم را چرخ نکنید یا در غذاساز نریزید چون کشدار بودن حلیم را کم می کند.
نکته ۴: برای هم زدن حلیم از قاشق چوبی استفاده کنید تا راحت تر هم بخورد.
نکته ۵: اگر از گوشت بوقلمون استفاده می کنید روش کار به همان سبک بالاست ، فقط یک تکه دارچین کامل هم اضافه کنید تا گوشت بوقلمون بوی بهتری داشته باشد و مزه حلیم خوشمزه شود.
نکته ۶: برای تهیه حلیم سبک تر می توان مقدار گندم را بیشتر یا مقدار گوشت را کمتر کرد.
نکته ۷: در بعضی از شهر ها بخصوص (استان خراسان) هلیم را با قیمه و نمک سرو می کنند که در آن صورت باید دارچین و شکر را حذف کرد و در بعضی از شهر ها با نمک خورده می شود./ نکات برگرفته از ماهنامه هنر آشپزی

حلیم مجلسی , حلیم ماه محرم , فوت و فن حلیم , حلیم کش دار

طرز تهیه حلیم نذری کشدار و خوشمزه با گندم ، بلغور گندم ، گوشت و مرغ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی