رویونیز

مدل لباس ، فال ، عکس پروفایل ، آشپزی ، عکس های خفن ، بیوگرافی بازیگران

رویونیز

مدل لباس ، فال ، عکس پروفایل ، آشپزی ، عکس های خفن ، بیوگرافی بازیگران

سه شنبه, ۱۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۲:۱۴ ب.ظ

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی,زرشک پلو با مرغ ریش ریش,زرشک پلو با مرغ مخلوط
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

مواد لازم زرشک پلو با مرغ

مرغ »»= نیم کیلو
برنج »»= ۵ پیمانه
رب گوجه فرنگی »»= ۱ قاشق غذاخوری
زرشک »»= ۱ پیمانه
زعفران آب کرده »»= ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
پیاز »»= ۱ عدد
گلاب »»= کمتر از نصف پیمانه
آبلیمو »»= ۲ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه »»= به مقدار لازم
کره »»= ۱۰۰ گرم
خلال پسته »»= به مقدار لازم
روغن مایع »»= به مقدار لازم

زرشک پلو با مرغ,عکس زرشک پلو با مرغ,زرشک پلو با مرغ بازاری و رستورانی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری,زرشک پلو با مرغ برای 100 نفر,زرشک پلو با مرغ زعفرانی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

۱- ابتدا برنج را از قبل بگذارید خیس بخورد ، مرغ را پاک کرده و به قطعات درشت تقسیم کنید و بگذارید آبش برود.
۲- پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و داخل روغن داغ بریزید تا طلایی شود. سپس مقداری زردچوبه به آن اضافه کرده و تفت دهید تا کمی سرخ شود و آب آن بکشد.
۳- حالا حدود ۱ لیتر آب جوشیده را به آن افزوده و بگذارید ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد و در پایان پخت ۲ پیمانه آب در آن باقی مانده باشد.
۴- در حین پختن مرغ ، در تابه کوچک مقداری کره به همراه مقدار کمی روغن مایع بریزید و روی شعله بگذارید تا داغ شود، سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و کمی تفت دهید. بعد زعفران آب شده ، آبلیمو و گلاب را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
۵- تابه را از روی شعله برداشته و به مرغ پخته شده اضافه کنید. سپس نمک آن را تنظیم کرده و هم بزنید. شعله را کم کرده و بگذارید حدود یک ربع دیگر بپزد.
۶- حالا نوبت زرشک می رسد. زرشک و خلال پسته که از کمی قبل خیس کرده اید را صاف کرده تا شن های آن جدا شود. بعد زرشک را به روغن داغ اضافه کرده و تفت دهید. مدت تفت دادن بیشتر از ۱ دقیقه نشود و زرشک نباید سیاه شود.
۷- سپس مقداری زعفران آب کرده نیز به زرشک افزوده و کمی دیگر تفت دهید و در نهایت خلال پسته را به آن اضافه کنید و از روش شعله بردارید.
۸- برنج آبکش شده را دم کنید، وقتی برنج آماده شد مقداری از آن را در کاسه ای ریخته و مقداری زعفران آب شده و زرشک و پسته که قبلا آماده کرده اید را اضافه و مخلوط کنید.
۹- هنگام سرو زرشک پلو با مرغ ، برای تزیین آن از مطلب تزیین برنج استفاده کرده و مرغ را روی آن بچینید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۷/۱۱
رویا الف

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی