دستور تهیه و طرز تهیه بادمجان شکم پر خوشمزه شمالی با رب انار
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه بادمجان شکم پر خوشمزه
مواد لازم بادمجان شکم پر
بادمجان »»= ۶ عدد
گوشت چرخ کرده »»= ۳۰۰ گرم
جعفری »»= ۲ قاشق سوپخوری
پیاز »»= ۱ عدد
نمک و فلفل »»= به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی »»=۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
طرز تهیه بادمجان شکم پر
۱-
ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن داغ تفت دهید تا طلایی شود ، سپس گوشت
چرخ کرده را به پیاز داغ افزوده و تفت دهید تا رنگش تغییر کند، حالا ادویه ،
نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید.
۲-
قارچ از قبل سرخ شده ، جعفری ، رب گوجه و در صورت تمایل مقداری گردو به
مواد اضافه کرده و بگذارید مواد با هم کمی بپزد، سپس از روی شعله بردارید.
۳-
سپس به سراغ بادمجان ها رفته و بعد از گرفتن پوست آن ها ، به آن ها نمک
بزنید، حدود ۳۰ دقیقه کنار بگذارید و بعد آن ها را در روغن داغ سرخ کنید.
۴-
بعد از اینکه روغن بادمجان ها جدا شد ، شکم بادمجان ها را با چاقو برش
داده و باز کنید، سپس مایه گوشتی را داخل آن بریزید و در آخر مقداری پنیر
پیتزا روی آن ریخته و آن را پر کنید.
۵- بعد از آماده شدن بادمجان شکم پر ، آن ها را در ظرف فر بگذارید، و داخل فر که از قبل با حرارت ۲۲۰ درجه گرم کرده اید بگذارید تا حدود یک ربع بماند.
۶- سپس آن را از فر خارج کرده و میل نمایید.
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی
بادمجان شکم پر با رب انار
مازندرانی ها بادمجان شکم پر را به سبک متفاوتی درست می کنند ، می توان در بادمجان شکم پر بدون گوشت و از سبزیجاتی همچون چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر به اندازه یک پیمانه استفاده کرده و در حین تفت دادن مواد ، نیم پیمانه رب انار نیز به آن اضافه کرد. این غذا به دلیل استفاده از رب انار طعم ترش و شیرین بسیار خوشمزه ای خواهد داشت.