طرز تهیه و پختن خورش آلو اسفناج مجلسی
مواد لازم خورش آلو اسفناج
اسفناج »»= ۱ کیلوگرم
گوشت »»= نیم کیلوگرم
آلو »»= ۲۰۰ گرم
پیاز »»= ۱ عدد
آرد گندم »»= ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و زردچوبه »»= به مقدار لازم
روغن »»= ۲۰۰ گرم
* این مقدار مواد برای ۳ نفر کافیست.
طرز تهیه خورش آلو اسفناج
۱- ابتدا گوشت را به صورت خورشتی خرد کرده و بگذارید آب آن برود. اسفناج را نیز پاک کرده و بعد از شستن خرد کنید.
۲-
اسفناج را با نصف روغن سرخ کنید. پیاز را خرد کرده و با بقیه روغن در تابه
جداگانه تفت دهید و زردچوبه به آن اضافه کنید و باز هم تفت دهید.
۳- سپس گوشت خرد شده را به پیاز داغ اضافه کرده و تفت دهید تا رنگش عوض شود، نمک و فلفل را نیز به آن افزوده و هم بزنید.
۴-
وقتی گوشت سرخ شد ، آرد را به آن اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا مواد
کاملا با هم ترکیب شوند. سپس اسفناج را به مخلوط گوشتی افزوده و هم بزنید.
بعد ۴ لیوان آب به آن اضافه کرده و شعله را کم کنید.
۵- بعد از اینکه ۲ ساعت گذشت ، آلو را به خورش آلو اسفناج افزوده و ۲ ساعت دیگر هم با حرارت کم بپزد.
۶- وقتی خورشت آلو اسفناج جا افتاد با برنج آبکش شده سرو کنید.