آموزش و طرز تهیه مربای سیب خوشمزه درسته و خرد شده
آموزش مرحله به مرحله تهیه مرباجات و طرز تهیه مربای سیب خوشمزه
مواد لازم مربای سیب
سیب »»= ۱ کیلوگرم
گلاب »»= ۵۰ گرم (نصف استکان)
شکر »»= ۱ کیلوگرم
آبلیمو »»= ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده »»= به مقدار لازم
طرز تهیه مربای سیب
۱- ابتدا سیب ها را شسته و خشک کنید ، سپس پوست آن را گرفته و تکه تکه کنید. سپس آن ها را داخل ظرفی ریخته و ۵ لیوان آب به آن اضافه کنید و روی شعله بگذارید تا به جوش آمده و سیب ها کمی بپزد.
۲- سپس تکه های سیب پخته را داخل آبکش ریخته و آب آن را جدا کنید. شکر و آب سیب را مخلوط کرده و روی شعله گاز بگذارید تا دو سه قل بزند.
۳- حالا سیب های پخته را داخل محلول شکر ریخت و بگذارید مربای سیب قوام بیاید.
۴- در مراحل آخر پخت ، گلاب و آبلیمو و زعفران دم کرده را افزوده و بعد از چند قل دیگر از روی شعله بردارید.
آموزش مرحله به مرحله تهیه مرباجات و طرز تهیه مربای سیب درسته و خرد شده
فوت و فن پختن مربای سیب
نکته۱ : می توانید مربای سیب درسته هم تهیه کنید ، برای اینکار بهتر است از سیب های ریز یا سیب گلاب استفاده کنید.
نکته ۲: برای جلوگیری از تیره شدن سیب بعد از پوست کندن، مقداری سرکه و آب را مخلوط کرده و سیب ها را داخل آن تکه تکه کنید.
نکته ۳: استفاده از زعفران اختیاری است اما باعث خوشرنگ شدن مربای سیب می شود.
نکته ۴: زمان آماده سازی و پخت مربای سیب حدود ۲ ساعت یا کمتر می باشد.
نکته ۵: مقدار شکر به ذائقه شما بستگی دارد، اگر سیب ها خیلی شیرین هستند می توانید مقدار شکر کمتری استفاده کنید.
نکته ۶: این مربا از جمله مرباهای خوشمزه و پرطرفدار است و به سبک های مختلف مربای سیب رنده شده ، مربای سیب درسته و قاچ شده تهیه می شود.