يكشنبه, ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۰۸:۴۰ ق.ظ
طرز تهیه مربای انار خوشمزه و خوشرنگ
آموزش مرحله به مرحله تهیه مرباجات و طرز تهیه مربای انار خوشمزه
مواد لازم مربای انار
انار دانه شده ۱ پیمانه
آب انار »»= ۳ پیمانه و نیم
شکر »»= ۳ پیمانه
آبلیمو تازه »»= به مقدار لازم
طرز تهیه مربای انار
۱- ابتدا تعدادی انار را شسته و یک پیمانه دانه کنید ، بقیه انارها را آب بگیرید. آب انار را با شکر مخلوط کرده و روی شعله متوسط قرار دهید تا نیم ساعت بجوشد.
۲- سپس انارهای دانه شده و آبلیمو را به شربت اضافه کرده و بگذارید نیم ساعت دیگر هم بپزد تا قوام پیدا کند.
۳- حالا مربای انار را از روی شعله برداشته و بگذارید خنک شود.
تشخیص قوام پیدا کردن مربای انار
مقدار کمی از مربا را روی ظرف سردی بریزید و ظرف را کج کنید، اگر راحت پخش شد یعنی مربا هنوز غلظت مناسب را پیدا نکرده اما اگر به سختی پخش شد یعنی مربا آماده است.
طرز تهیه مربای انار
۹۶/۰۷/۱۶