طرز تهیه مربای به خوشمزه با گردو
آموزش مرحله به مرحله تهیه مرباجات و طرز تهیه مربای به خوشمزه
مواد لازم مربای به
به »»= نیم کیلو
دانه به »»= ۱۰ عدد
شکر »»= نیم کیلو
آبلیمو تازه »»= ۱ قاشق غذاخوری
آب »»= ۲ پیمانه
طرز تهیه مربای به
۱- ابتدا به های سفت را شسته و پوست بگیرید. سپس به صورت خلالی و به اندازه های دلخواه و نه خیلی نازک برش بزنید.
۲- آب و شکر را با هم مخلوط کرده و به همراه خلال به داخل قابلمه بریزید. بعد دانه به را به مربای به افزوده و شعله گاز را زیاد کنید تا مربا به جوش بیاید.
۳- سپس شعله را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید مربای به بپزد. وقتی مربای به قوام آمد آبلیموی تازه به آن افزوده و ۵ دقیقه دیگر بگذارید بپزد. بعد از روی گاز بردارید.
آموزش مرحله به مرحله تهیه مرباجات و طرز تهیه مربای به خوشرنگ و قرمز
مربای به با گردو
می توانید گردو هم به مربای به اضافه کنید ، برای اینکار ۲۰۰ گرم گردوی خرد شده را کمی تفت دهید و هنگام اضافه کردن آبلیمو ، آن را نیز به مربا اضافه کنید.