آموزش طرز تهیه مربای کدو حلوایی خوشمزه و ترد
مواد لازم مربای کدو حلوایی
کدو حلوایی »»= ۱ کیلو و نیم
شکر »»= ۲ کیلو
آهک »»= ۴ قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه »»= ۱/۴ فنجان
زعفران ساییده شده »»= نصف قاشق چایخوری
گلاب »»= ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای کدو حلوایی
۱-
ابتدا کدو حلوایی را پوست گرفته و به شکل دلخواه و ضخامت نیم سانتی خرد
کنید ، سپس آهک را در ۴ لیتر آب ریخته و حل کرده و صاف کنید. بعد کدو
حلوایی ها را داخل آب آهک بریزید و بگذارید حدود ۱۲ تا ۲۴ ساعت خیس بخورد.
۲-
بعد از این مدت ، کدو حلوایی را آبکش کرده و حدود ۲ ساعت داخل آب سرد
بگذارید تا خیس بخورد. بعد دوباره آبکش کنید و مجددا ۱ ساعت دیگر هم خیس
کنید.
۳- سپس کدو را آبکشی کرده و بگذارید آب آن برود.
۴-
شکر و ۴ لیوان آب را با هم مخلوط کرده و هم بزنید، مخلوط آب شکر را روی
شعله گاز بگذارید تا بجوشد، بعد کدو حلوایی آبکش شده را به آب شکر در حال
جوش افزوده و شعله را متوسط کنید.
۵- بعد از اینکه حدود یک ربع گذشت و کدو حلوایی نرم شد زعفران ساییده شده و گلاب را به مربای کدو حلوایی اضافه کنید و نیم ساعت دیگر هم بگذارید بپزد تا قوام بیاید
۶- بعد از این مدت آبلیمو یا آب نارنج را افزوده و بعد از یکی دو قل دیگر از روی حرارت بردارید و بگذارید مربای کدو تنبلسرد شود.