آموزش و طرز تهیه مربای بادمجان
آموزش مرحله به مرحله تهیه انواع مربا و طرز تهیه مربای بادمجان
مواد لازم مربای بادمجان
شکر »»= ۱ کیلو و نیم
بادمجان ریز »»= ۱ کیلو
وانیل »»= ۱ قاشق چایخوری
آهک »»= به مقدار لازم
خلال پسته »»= به مقدار لازم
طرز تهیه مربای بادمجان
۱- ابتدا آهک را در آب حل کرده و صاف کنید. سپس بادمجان های پوست گرفته نازک را به مدت یک شبانه روز در آب آهک بخوابانید.
۲- بعد از اینکار لازم است یک شبانه روز هم بادمجان ها را در آب شیرین بخوابانید و چند بار هم آبش را عوض کنید.
۳-
بعد از این مدت ، برای اینکه آهک از بادمجان جدا شود لازم است بادمجان ها
را در قابلمه آب ریخته و بگذارید بجوشد ، بعد آن را آبکش کنید و آب قابلمه
را عوض کرده و دوباره بادمجان ها را در آب تمیز بجوشانید . این کار را چند
بار تکرار کنید.
۴- حالا شکر را با آب
مخلوط کرده و روی شعله گاز قرار دهید تا بجوشد ، بعد بادمجان ها را داخل آن
را ریخت و شعله را کم کنید تا شربت قوام پیدا کند.
۵- در مراحل پایانی آبلیمو و وانیل را به مربای بادمجان افزوده و خلال پسته را نیز اضافه کنید. شعله را خاموش و بگذارید مربا خنک شود.