رویونیز

مدل لباس ، فال ، عکس پروفایل ، آشپزی ، عکس های خفن ، بیوگرافی بازیگران

رویونیز

مدل لباس ، فال ، عکس پروفایل ، آشپزی ، عکس های خفن ، بیوگرافی بازیگران

جمعه, ۳ شهریور ۱۳۹۶، ۰۶:۰۴ ب.ظ

طرز تهیه آبگوشت بزباش مجلسی و سنتی

آبگوشت بزباش , طرز تهیه آبگوشت بزباش , آبگوشت بزباش خوشمزهآموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه آبگوشت بزباش سنتی

مواد لازم آبگوشت بزباش

گوشته (گردن یا سردست ) : نیم کیلو
لوبیا سفید: ۱ لیوان
تره و جعفری: نیم کیلو
پیاز : ۱ عدد
لیمو عمانی: ۳ عدد
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
آب سرد: ۴ لیتر
سیب زمینی: ۳ عدد (اختیاری)

طرز تهیه آبگوشت بزباش , طرز تهیه بزباش , روش تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه

آبگوشت بزباش , طرز تهیه آبگوشت بزباش , آبگوشت بزباش سنتی

طرز تهیه آبگوشت بزباش

۱- سبزی را پاک کرده و پیاز را پوست بگیرید و به ۵ قسمت تقسیم کنید.
۲- گوشت ، لوبیا و سبزی خرد کرده را داخل قابلمه بریزید، آب سرد را داخل قابلمه اضافه کنید و روی شعله ملایم گاز بگذارید.
۳- پیاز و زردچوبه و فلفل و نمک را به آبگوشت اضافه کنید. سپس لیمو عمانی ها را نیز شکسته (اما خرد نکنید) و داخل قابلمه بریزید.
۴- در قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. در آبگوشت بزباش نخود استفاده نمی شود.
۵- بگذارید چند ساعت آبگوشت بپزد و آماد شود، سپس سرو کنید.

آبگوشت بزباش در نقاط مختلف ایران از جمله اصفهان ، کرمان و همدان به روش های کمی متفاوت پخته می شود ، ما در این مقاله طرز تهیه آبگوشت بزباش ساده را برای شما آموزش دادیم.

طرز تهیه آبگوشت , آبگوشت مرغ ساده , آبگوشت محلی , دیزی خوشمزه

طرز تهیه آبگوشت بزباش اصل و خوشمزه ایرانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی