رویونیز

مدل لباس ، فال ، عکس پروفایل ، آشپزی ، عکس های خفن ، بیوگرافی بازیگران

رویونیز

مدل لباس ، فال ، عکس پروفایل ، آشپزی ، عکس های خفن ، بیوگرافی بازیگران

يكشنبه, ۲۹ مرداد ۱۳۹۶، ۰۵:۵۳ ب.ظ

طرز تهیه مرغ کنتاکی خوشمزه و مجلسی به سبک سوخاری

طرز تهیه مرغ سوخاری , مرغ سوخاری کنتاکی , ران مرغ سوخاری

آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی

مواد لازم مرغ سوخاری

مرغ (ران یا سینه ) : به تعداد لازم برای هر فرد
آرد سفید: ۱ پیمانه
آرد سوخاری: ۱ پیمانه
پیاز: ۱ عدد متوسط
پودر سیر: به مقدار لازم
تخم مرغ: ۲ عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
سبزی شامل ترخون خشک، جعفری خشک، پونه کوهی: هر یک ۱ قاشق غذاخوری
ادویه کاری: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
دانه کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع: به مقدار لازم

روش تهیه مرغ سوخاری مجلسی , سس مرغ سوخاری , مرغ کنتاکی فوری

طرز تهیه مرغ سوخاری , مرغ سوخاری کنتاکی , مرغ کنتاکی در منزل

آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی مجلسی

مواد سس مرغ کنتاکی

زعفران دم کرده: ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
برگ بو: ۱ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق چایخوری

قلیه ماهی , طرز تهیه قلیه ماهی , قلیه ماهی خوزستانی

طرز تهیه مرغ سوخاری

۱- ابتدا قطعات مرغ را با روغن زیتون ، آبلیمو ، زعفران ، برگ بو و نمک و فلفل مخلوط کرده و برای مزه دار شدن به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید. در این صورت مرغ پس از پختن سفت هم نمی شود.
۲- سپس مرغ را داخل قابلمه آب ریخته و مقداری پیاز و سیر داخل آن بریزید و بگذارید حدود یک ربع بپزد، نیم پز شود کافیست. می توانید زردچوبه و ادویه کاری هم به آن اضافه کنید.
۳- مرغ را آبکش کنید و بگذارید خنک شود. داخل آرد سوخاری موادی مانند سبزیجات خشک، ادویه کاری، زردچوبه، سیر له شده، فلفل قرمز و دانه کنجد به همراه نمک ریخته و مخلوط کنید.
۴- بعد از سرد شدن مرغ ، قطعات مرغ را کمی با آب مرطوب کنید، سپس داخل آرد سفید بغلتانید . در مرحله بعد داخل تخم مرغ غلتانده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید.
۵- حالا داخل تابه مقدار زیادی روغن ریخته و بعد از داغ شدن ، قطعات مرغ را داخل آن قرار دهید، حرارت را متوسط کرده و درب تابه را بگذارید تا حدود ۳ تا ۵ دقیقه مرغ ها سوخاری شود.
۶- وقتی مرغ ها به رنگ قهوه ای روشن شدند و همه قسمت های آن ها سوخاری شد را از تابه برداشته و روغن آن را بگیرید و سرو کنید.

فلافل,طرز تهیه فلافل لبنانی, فلافل لبنانی خانگی,طرز تهیه فلافل بندری,طرز تهیه سس فلافل,ادویه فلافل

طرز تهیه مرغ سوخاری , مرغ سوخاری کنتاکی , طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی

آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه مرغ کنتاکی خوشمزه


طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی