رویونیز

مدل لباس ، فال ، عکس پروفایل ، آشپزی ، عکس های خفن ، بیوگرافی بازیگران

رویونیز

مدل لباس ، فال ، عکس پروفایل ، آشپزی ، عکس های خفن ، بیوگرافی بازیگران

۳۳ مطلب در مرداد ۱۳۹۶ ثبت شده است

سه شنبه, ۳۱ مرداد ۱۳۹۶، ۰۱:۴۰ ب.ظ

مقدار نمک خیارشور چقدر باشد؟

خیارشور , طرز تهیه خیارشور , طرز تهیه خیارشور یک روزه , طرز تهیه خیارشور بدون سرکهآموزش مرحله به مرحله ترشیجات و طرز تهیه خیارشور صنعتی در خانه

مقدار نمک خیارشور

تابناک با تو: آب نمک خیار شور را درست کنید و یک عدد تخم مرغ را خوب شسته و داخل آب نمک بیندازید، اگر تخم مرغ به ته ظرف رفت، مقدار نمک کم است و باید بیشتر شود، اگر تخم مرغ روی آب قرار گرفت، آب نمک زیاد زدید و خیلی شور شده، اگر تخم مرغ وسط آب شناور شد نمک کاملا اندازه است.

طرز تهیه خیارشور

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ مرداد ۹۶ ، ۱۳:۴۰
رویا الف
يكشنبه, ۲۹ مرداد ۱۳۹۶، ۰۵:۵۷ ب.ظ

روش تهیه ژله رنگین کمان خوشمزه و مجلسی

ژله رنگین کمانی , طرز تهیه ژله رنگین کمانی , ژله رنگین کمان , ژله چند رنگ , ژله رنگیآموزش انواع دسر و طرز تهیه ژله رنگین کمانی مجلسی چند رنگ

مواد لازم ژله رنگین کمانی

پودر ژله: ۴ بسته
روغن گیاهی: به مقدار لازم
آب: به مقدار لازم

روش تهیه ژله رنگی , ژله رنگین کمان مجلسی , روش درست کردن ژله چند رنگ

ژله رنگین کمانی , طرز تهیه ژله رنگین کمانی , ژله رنگین کمان , ژله چند رنگ , ژله آبرنگی

طرز تهیه ژله رنگین کمانی

۱- ابتدا دقت داشته باشید هنگام خرید پودر ژله از ۴ بسته به رنگ های مختلف تهیه کنید.
۲- قالب ۲۲۰۰ میلی لیتری ژله را با روغن گیاهی چرب کنید سپس اولین لایه ژله را درست کرده و داخل قالب بریزید.
۳- قالب را داخل یخچال گذاشته و بگذارید ژله بگیرد.
۴- سپس وقتی لایه ژله اول گرفت، لایه بعدی را روی آن اضافه کنید، دقت کنید زمانی که لایه قبلی در حال گرفتن است، ژله بعدی را آماده کرده و قبل از اینکه لایه قبلی کاملا سفت شود، لایه بعدی را روی آن اضافه کنید.
۵- این کار را با لایه های بعدی هم تکرار کنید.
۶- بگذارید ژله کاملا ببندد و آماده شود، سپس روی ظرف موردنظر خود برگردانده و سرو کنید.

ژله کارامل , طرز تهیه کرم کارامل , کرم کارامل شکلاتی

ژله رنگین کمانی , طرز تهیه ژله رنگین کمانی , ژله رنگین کمان , ژله چند رنگ , ژله رنگین کمان مجلسی

آموزش انواع دسر و طرز تهیه ژله رنگین کمان شیک و زیبا

نکته: راز تهیه ژله رنگین کمانی در این است که هنگام اضافه کردن لایه جدید، لایه قبلی نباید خیلی سفت شده باشد تا لایه جدید خوب به آن بچسبد.
نکته : برای تزیین شیک و مجلسی ژله لطفا به مطلب تزیین ژله مراجعه نمایید.
منبع: آشپزباشی
طرز تهیه دسر تیرامیسو , دسر تیرامیسو ایتالیایی , دسر تیرامیسو موزی

طرز تهیه ژله رنگین کمانی مجلسی شیک و زیبا برای مهمانی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ مرداد ۹۶ ، ۱۷:۵۷
رویا الف
يكشنبه, ۲۹ مرداد ۱۳۹۶، ۰۵:۵۳ ب.ظ

طرز تهیه مرغ کنتاکی خوشمزه و مجلسی به سبک سوخاری

طرز تهیه مرغ سوخاری , مرغ سوخاری کنتاکی , ران مرغ سوخاری

آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی

مواد لازم مرغ سوخاری

مرغ (ران یا سینه ) : به تعداد لازم برای هر فرد
آرد سفید: ۱ پیمانه
آرد سوخاری: ۱ پیمانه
پیاز: ۱ عدد متوسط
پودر سیر: به مقدار لازم
تخم مرغ: ۲ عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
سبزی شامل ترخون خشک، جعفری خشک، پونه کوهی: هر یک ۱ قاشق غذاخوری
ادویه کاری: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
دانه کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع: به مقدار لازم

روش تهیه مرغ سوخاری مجلسی , سس مرغ سوخاری , مرغ کنتاکی فوری

طرز تهیه مرغ سوخاری , مرغ سوخاری کنتاکی , مرغ کنتاکی در منزل

آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی مجلسی

مواد سس مرغ کنتاکی

زعفران دم کرده: ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
برگ بو: ۱ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق چایخوری

قلیه ماهی , طرز تهیه قلیه ماهی , قلیه ماهی خوزستانی

طرز تهیه مرغ سوخاری

۱- ابتدا قطعات مرغ را با روغن زیتون ، آبلیمو ، زعفران ، برگ بو و نمک و فلفل مخلوط کرده و برای مزه دار شدن به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید. در این صورت مرغ پس از پختن سفت هم نمی شود.
۲- سپس مرغ را داخل قابلمه آب ریخته و مقداری پیاز و سیر داخل آن بریزید و بگذارید حدود یک ربع بپزد، نیم پز شود کافیست. می توانید زردچوبه و ادویه کاری هم به آن اضافه کنید.
۳- مرغ را آبکش کنید و بگذارید خنک شود. داخل آرد سوخاری موادی مانند سبزیجات خشک، ادویه کاری، زردچوبه، سیر له شده، فلفل قرمز و دانه کنجد به همراه نمک ریخته و مخلوط کنید.
۴- بعد از سرد شدن مرغ ، قطعات مرغ را کمی با آب مرطوب کنید، سپس داخل آرد سفید بغلتانید . در مرحله بعد داخل تخم مرغ غلتانده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید.
۵- حالا داخل تابه مقدار زیادی روغن ریخته و بعد از داغ شدن ، قطعات مرغ را داخل آن قرار دهید، حرارت را متوسط کرده و درب تابه را بگذارید تا حدود ۳ تا ۵ دقیقه مرغ ها سوخاری شود.
۶- وقتی مرغ ها به رنگ قهوه ای روشن شدند و همه قسمت های آن ها سوخاری شد را از تابه برداشته و روغن آن را بگیرید و سرو کنید.

فلافل,طرز تهیه فلافل لبنانی, فلافل لبنانی خانگی,طرز تهیه فلافل بندری,طرز تهیه سس فلافل,ادویه فلافل

طرز تهیه مرغ سوخاری , مرغ سوخاری کنتاکی , طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی

آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه مرغ کنتاکی خوشمزه


طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ مرداد ۹۶ ، ۱۷:۵۳
رویا الف

مواد لازم کوکوی ماکارونی

ماکارونی فرم دار: ۲۵۰ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد
سوسیس: ۲۵۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سس گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه: ۸۰ گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن: ۲۵۰ گرم

کوکوی ماکارونی بدون فر , کوکوی ماکارونی با گوشت چرخ کرده , کوکو ماکارونی با سوسیس

کوکوی ماکارونی , طرز تهیه کوکوی ماکارونی , کوکوی ماکارونی ساده

طرز تهیه کوکوی ماکارونی

۱- ابتدا ماکارونی را در ظرف آبی ریخته و روی شعله گاز بگذارید تا بجوشد، ۲ قاشق نمک نیز به قابلمه اضافه کنید.
۲- بعد از نرم شدن ماکارونی ها، آن را آبکش کنید. بعد از آبکش کردن طعم آن را بچشید که شور نباشد.
۳- پیاز را خرد کرده و در تابه روغن تفت دهید، سپس فلفل دلمه را خلالی خرد کرده و به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید.
۴- سوسیس ها را خرد کرده و به همراه سس گوجه، نمک و فلفل به مواد پیاز داغ اضافه و تفت دهید.
۵- حالا ماکارونی های سرد شده را با مواد پیاز داغ مخلوط کرده و تخم مرغ را به مایه کوکوی ماکارونی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
۶- مقادری روغن داخل تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس مایه کوکو ماکارونی را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید.
۷- وقتی یک سمت کوکوی ماکارونی سرخ شد آن را برگردانید و سمت دیگر را نیز سرخ کنید.

طرز تهیه سالاد الویه , سالاد الویه قالبی , سالاد الویه با مرغ و کالباس

کوکوی ماکارونی با گوشت چرخ کرده

می توانید به جای سوسیس از گوشت چرخ کرده استفاده کنید، در اینصورت در مرحله ۴ ، ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده به پیاز داغ افزوده و تفت دهید و سپس سایر مواد را اضافه کنید.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی , کوکو سیب زمینی خام , کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا

کوکوی ماکارونی , طرز تهیه کوکوی ماکارونی , کوکوی ماکارونی با گوشت چرخ کردهآموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه کوکو ماکارونی خوشمزه

کوکوی ماکارونی با پنیر پیتزا

برای کش دار شدن کوکو می توانید از پنیر پیتزا استفاده کنید، برای این کار لازم است به مقدار لازم پنیر پیتزا به مایه کوکو افزوده و سپس سرخ کنید.

*در کوکوی ماکارونی نیز مانند پیتزا می توانید با تغییرات در مواد مورد استفاده طعم های مختلف به دست آورده و نوش جان کنید. مثلا می توانید به جای سوسیس از مرغ و قارچ استفاده کنید.

کوکوی ماکارونی بدون فر , کوکوی ماکارونی با گوشت چرخ کرده , کوکو ماکارونی با سوسیس

طرز تهیه کوکوی ماکارونی خوشمزه بدون فر با سوسیس و گوشت چرخ کرده

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ مرداد ۹۶ ، ۱۷:۴۷
رویا الف
شنبه, ۲۸ مرداد ۱۳۹۶، ۰۳:۴۴ ب.ظ

عکس پگاه آهنگرانی و همسرش

پگاه آهنگرانی و مصطفی زمانی , پگاه آهنگرانی و همسرش , پگاه آهنگرانی سارا و آیداپگاه آهنگرانی و مصطفی زمانی در فیلم سارا و آیدا

پگاه آهنگرانی ازدواج نکرده و مجرد است . مدتی است خبر ازدواج پگاه آهنگرانی و مصطفی زمانی در برخی سایت ها منتشر شده که صحت نداشته و شایعه است.

 پگاه آهنگرانی
۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ مرداد ۹۶ ، ۱۵:۴۴
رویا الف

مصطفی زمانی سارا و آیدا , همسر مصطفی زمانی , نام همسر مصطفی زمانی چیستمصطفی زمانی و غزل شاکری در فیلم سارا و آیدا


مصطفی زمانی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ مرداد ۹۶ ، ۱۳:۰۹
رویا الف
شنبه, ۲۸ مرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۰۰ ق.ظ

طرز تهیه ترشی بادنجان شکم پر خوشمزه

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر , ترشی بادمجان شکم پر با تمبر هندی , ترشی شکم پر بادمجان
آموزش مرحله به مرحله ترشیجات و طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

مواد لازم ترشی بادمجان شکم پر

بادمجان: ۱ کیلو (قلمی)
سیر: ۳۰۰ گرم
هویج: ۲۰۰ گرم
سرکه: به مقدار لازم
فلفل سبز تند: چند عدد
سبزی ترشی: به مقدار لازم

*سبزی ترشی شامل جعفری، نعنا، ترخون و سبزی های معطر می باشد.

طرز تهیه ترشی هفت بیجار , ترشی هفت بیجار گیلانی , ترشی هفت بیجار فوری

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

۱- ابتدا فلفل ، سیر ، سبزی و هویج را شسته و خشک کنید، سپس به صورت نگینی خرد کنید.
۲- سپس همه این مواد خرد شده را داخل ظرف ریخته و آب پز کنید. فقط چند قل کافیست و سپس از روی حرارت بردارید.
۳- بعد از اینکه مواد داخل ترشی بادمجان شکم پر ، سرد شد، آن ها را خوب هم زده و مخلوط کنید تا یکدست شوند.
۴- بادمجان ها را شسته و کلاهک آن ها را بگیرید، سپس از وسط چاک دهید (طوری که به انتهای بادمجان نرسد) ، سپس شکم آن ها را با مواد آب پز سرد شده پر کنید.
۵- مواد را فشار دهید و کناره های بادمجان را به هم بچسبانید تا مواد از بادمجان بیرون نریزد.
۶- سپس بادمجان ها را به صورت افقی داخل ظرف ترشی چیده و روی آن را با سرکه بپوشانید، به اندازه ای که سرکه تا اندازه ی دو انگشت بالاتر از بادمجان ها باشد.
۷- درب ظرف را محکم بسته و حدود سه روز بعد ترشی بادمجان شکم پر آماده استفاده است.

ترشی نازخاتون , ترشی نازخاتون بابلی , طرز تهیه ترشی نازخاتون مازندرانی با آبغوره

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر , ترشی بادمجان شکم پر با تمبر هندی , ترشی شکم پر بادمجان
آموزش مرحله به مرحله ترشیجات و طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر با تمر هندی

ترشی بادمجان شکم پر با تمبر هندی

اگر دوست دارید از تمر هندی در این ترشی استفاده کنید، بعد از مرحله ۵ ، سرکه را به همراه تمبر هندی به مدت ۱ ساعت خیس کرده و آبکش کنید (سرکه را دور نریزید) . سپس تمبر هندی آبکش شده را حدود ۵ دقیقه جوشانده و بگذارید تا خنک شود. حالا آن را با سرکه مخلوط کرده و روی بادمجان بریزید.

ترشی لیته , طرز تهیه ترشی لیته با گل کلم , ترشی لیته بادمجان کبابی , ادویه ترشی لیته

فوت و فن تهیه ترشی بادمجان شکم پر

نکته ۱: این ترشی به دو روش آماده می شود، اگر مواد داخل بادمجان را آب پز کنید (مثل مراحل بالا) ترشی دو یا سه روزه درست می شود، اما اگر مواد را آب پز نکنید حدود ۱۰ یا ۱۲ روز طول می کشد.
نکته ۲: سعی کنید بادمجان ها نه زیاد درشت و نه خیلی ریز باشند. از بادمجان های با شکل متناسب استفاده کنید.
نکته ۳: هرچه رنگ بادمجان ها تیره تر باشد، ترشی خوشمزه تری خواهید داشت.
نکته ۴: می توانید بادمجان های شکم باز را قبل از استفاده با مقداری آب و نمک بپزید تا کمی نرم شود، البته اگر زیاد پخته شود شکل ترشی شما خوب نخواهد شد.
نکته ۵: دقت کنید بادمجان ها هیچ آبی نداشته باشند، آب بادمجان باعث کپک زدگی ترشی می شود.

ترشی بادمجان شکم پر , ترشی بادنجان شکم پر , ترشی بادمجان شکم پر با تمر هندی

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه با سبزیجات و تمبر هندی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ مرداد ۹۶ ، ۱۰:۰۰
رویا الف
شنبه, ۲۸ مرداد ۱۳۹۶، ۰۹:۰۹ ق.ظ

مدل تزیین سالاد الویه شیک برای مهمانی

تزیین سالاد الویه , دیزاین سالاد الویه , تزیین سالاد الویه مجلسیعکس شیک تزیین سالاد الویه مجلسی به شکل نان باگت با استفاده از جعفری و سس کچاپ

 تزیین سالاد الویه مجلسی


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ مرداد ۹۶ ، ۰۹:۰۹
رویا الف
دوشنبه, ۲۳ مرداد ۱۳۹۶، ۰۶:۲۷ ب.ظ

طرز پخت کالباس خانگی خوشمزه و با کیفیت

کالباس , طرز تهیه کالباس , کالباس خانگی , تهیه کالباس در خانهآموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه کالباس خانگی

مواد لازم کالباس خانگی

سینه مرغ: ۲ عدد
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
آرد ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: یک بوته کوچک
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: ۱ قاشق مرباخوری
پودر زنجبیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
هویج: ۲ عدد
قارچ: ۴ عدد
روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوسیس خانگی , سوسیس خانگی , ادویه سوسیس خانگی

کالباس , طرز تهیه کالباس , کالباس خانگی , درست کردن کالباس خانگی با مرغآموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه کالباس با مرغ

طرز تهیه کالباس خانگی

۱- ابتدا هویج را ریز خرد کنید و بپزید، قارچ را نیز ریز خرد کرده و بخارپز کنید.
۲- سینه مرغ را به همراه سیر سه بار چرخ کنید تا کاملا ریز شود.
۳- آرد ذرت را با مواد خشک الک کرده و به مرغ اضافه کنید و خوب ورز دهید.
۴- سپس روغن و زرده تخم مرغ را به مواد گوشتی افزوده و خوب ورز دهید تا خمیر یکدست و نرمی به دست آید.
۵- هویج و قارچ پخته را به خمیر اضافه کرده و سعی کنید به همه قسمت های خمیر پخش شود.
۶- خمیر را به صورت استوانه ای به قطر ۱۰ سانتی متر داخل کیسه فریزر بگذارید و فشرده رول کنید.
۷- دو سر کیسه را محکم بسته و حدود ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید.
۸- سپس کالباس را به مدت یک ساعت و نیم بخار پز کنید و بعد از خنک شدن دوباره داخل یخچال بگذارید.
۹- بعد از اینکه کالباس خنک شد، با یک کارد تیز آن را به صورت حلقه ای برش داده و استفاده کنید.

* با توجه به بی کیفیت بودن برخی از کالباس و سوسیس های شرکتی ، بهتر است این محصولات را به صورت خانگی تهیه و در انواع غذاها استفاده کنید.

طرز تهیه کالباس در منزل , دستور تهیه کالباس , ادویه کالباس خانگی , ادویه مخصوص کالباس

طرز تهیه کالباس خانگی با ادویه مخصوص به روش سریع و فوری در خانه

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ مرداد ۹۶ ، ۱۸:۲۷
رویا الف
دوشنبه, ۲۳ مرداد ۱۳۹۶، ۰۶:۲۴ ب.ظ

طرز تهیه سوسیس خانگی خوشمزه و با کیفیت

روش پخت سوسیس خانگی

(روش دوم)

مواد لازم درست کردن سوسیس خانگی

گوشت مرغ(ران ، سینه ،فیله): نیم کیلو (برای ۱۲۰۰ گرم همه مواد را دو برابر می کنیم )
تخم مرغ: ۱ عدد
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
پودر سویا: ۱/۲ پیمانه
پودر نشاسته: ۱/۲ پیمانه
سیر: ۴ حبه
آب سرد: به مقدار کم
آرد گندم: ۱/۲ پیمانه
پودر پیاز: ۲ قاشق غذاخوری (پیاز را رنده کرده و آبش را گرفته تفاله اش را به مواد اضافه میکنیم )

طرز تهیه سوسیس , سوسیس خانگی با کیفیت , روش تهیه سوسیس در منزل

مواد لازم برای ادویه سوسیس برای نیم کیلو

(برای ۱۲۰۰ گرم همه مواد را دوبرابر میکنیم )

پودر سیر : ۱ قاشق مرباخوری
شیر خشک قنادی: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق مرباخوری
آویشن: ۱/۲ قاشق مرباخوری
هل: ۱/۲ قاشق مرباخوری
دارچین: ۱/۲ قاشق مرباخوری
تخم خردل: ۱/۲ قاشق چایخوری
ریشه جوز هندی: ۱/۲ قاشق چایخوری
میخک: ۱ عدد
زنجبیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
زردچوبه : ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه سوسیس , سوسیس خانگی با کیفیت , روش تهیه سوسیس در منزل

طرز تهیه سوسیس خانگی با مرغ

۱- ابتدا مواد را می کوبیم تا کمی له شود، بعد داخل چرخ گوشت چرخ می کنیم و بعد ۳ بار الک می کنیم، هیچ زبری نباید داشته باشد و مانند آرد نرم باشد وگرنه زیر دندان می آید و خوشایند نیست .
۲- گوشت رو سه بار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ می کنیم ، سپس همزمان با ورز دادن و به مرور بقیه مواد را کم کم به آن اضافه می کنیم د
۳- ادویه را که از الک رد کرده ایم را کم کم به مخلوط گوشت اضافه می کنیم، وقتی تمام مواد حل شد باید حدود یک ربع تا نیم ساعت مواد را خوب ورز بدهیم تا گوشت انسجام پیدا کند.
۴- رول (کاغذ مخصوص سوسیس ) را به سر مخصوص سوسیس چرخ گوشت زده و با یک نخ محکم می بندیم و به چرخ گوشت می زنیم و مواد را از چرخ میزنیم تا به حالت سوسیسی در کاغذ بیاید .
۵- همزمان با خارج شدن مواد از چرخ گوشت، باید دست زیر مواد گذاشت تا نشکند و هوا داخل آن نرود.
۶- وقتی که گوشت ها کاملا از چرخ گوشت خارج شد، با نخ محکم سوسیس ها را در هر سایزی که می خواهید اندازه زده و نخ پیچ کنید.
۷- سپس داخل بخار پز بگذارید ، در صورت تمایل می توانید از قابلمه بزرگ استفاده کنید. بگذارید تا آبش جوش بیاید، سپس آبکش فلزی را روی آن گذاشته و سوسی ها را روی آن بچینید و در قابلمه را بگذارید.
۸- به مدت نیم ساعت بخارپز کنید و بعد از سرد شدن داخل یخچال گذاشته و فریز کنید.
/ چف آرتیست و ستاره
طرز تهیه سوسیس , سوسیس خانگی با کیفیت , روش تهیه سوسیس در منزل

طرز تهیه و آموزش تصویری سوسیس خانگی به دو روش با مرغ و گوشت و آموزش تصویری

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ مرداد ۹۶ ، ۱۸:۲۴
رویا الف