طرز تهیه ترشی بندری جنوب خوشمزه پاییزی
آموزش مرحله به مرحله ترشیجات و طرز تهیه ترشی بندری جنوب
مواد لازم ترشی بندری
گل کلم: ۱ کیلو
خیار: ۳ عدد
هویج: ۳ عدد
تمبر هندی: ۱ بسته
رب انار ترش: ۱ لیوان
موسیر: به مقدار لازم
کرفس: ۳ شاخه
سیب زمینی ترشی: نیم کیلو
فلفل سبز: به مقدار لازم
گوجه فرنگی: ۵ عدد
سبزی معطر و ادویه ترشی: به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی بندری
۱- ابتدا تمبر هندی را در داخل ظرفی قرار داده و مقداری سرکه روی آن بریزید. سپس هسته های تمبر هندی را جدا کنید و مخلوط را هم بزنید.
۲- فلفل سبز را خوب شسته و در آب جوش بریزید و با مقداری نمک بپزید تا پوست آن نرم شود.
۳- هویج ، سیب زمینی، گوجه فرنگی و کرفس را خرد کنید.
۴- خیار را با پوست خرد کرده و مقداری نمک روی آن بپاشید و یکی دوساعت بگذارید بماند و آب آن خارج شود.
۴- موسیرها را از چند ساعت قبل در آب خیس دهید ، سپس شسته و پوست آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده کنید.
۵- گل کلم را خرد کنید.
۶- همه مواد خرد شده را با هم مخلوط کرده ، سپس سبزی معطر و ادویه جات به صورت میکس اضافه کنید.
۷- رب انار را به با تمبرهندی رقیق شده با سرکه مخلوط کرده و آن را به ظرف مخلوط ترشی بندری اضافه کنید.
۸- سرکه و مقدار لازم نمک به ترشی بندری بیفزایید طوری که سرکه روی ترشی را بپوشاند.