رویونیز

مدل لباس ، فال ، عکس پروفایل ، آشپزی ، عکس های خفن ، بیوگرافی بازیگران

رویونیز

مدل لباس ، فال ، عکس پروفایل ، آشپزی ، عکس های خفن ، بیوگرافی بازیگران

دوشنبه, ۲۳ مرداد ۱۳۹۶، ۰۶:۲۴ ب.ظ

طرز تهیه سوسیس خانگی خوشمزه و با کیفیت

روش پخت سوسیس خانگی

(روش دوم)

مواد لازم درست کردن سوسیس خانگی

گوشت مرغ(ران ، سینه ،فیله): نیم کیلو (برای ۱۲۰۰ گرم همه مواد را دو برابر می کنیم )
تخم مرغ: ۱ عدد
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
پودر سویا: ۱/۲ پیمانه
پودر نشاسته: ۱/۲ پیمانه
سیر: ۴ حبه
آب سرد: به مقدار کم
آرد گندم: ۱/۲ پیمانه
پودر پیاز: ۲ قاشق غذاخوری (پیاز را رنده کرده و آبش را گرفته تفاله اش را به مواد اضافه میکنیم )

طرز تهیه سوسیس , سوسیس خانگی با کیفیت , روش تهیه سوسیس در منزل

مواد لازم برای ادویه سوسیس برای نیم کیلو

(برای ۱۲۰۰ گرم همه مواد را دوبرابر میکنیم )

پودر سیر : ۱ قاشق مرباخوری
شیر خشک قنادی: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق مرباخوری
آویشن: ۱/۲ قاشق مرباخوری
هل: ۱/۲ قاشق مرباخوری
دارچین: ۱/۲ قاشق مرباخوری
تخم خردل: ۱/۲ قاشق چایخوری
ریشه جوز هندی: ۱/۲ قاشق چایخوری
میخک: ۱ عدد
زنجبیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
زردچوبه : ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه سوسیس , سوسیس خانگی با کیفیت , روش تهیه سوسیس در منزل

طرز تهیه سوسیس خانگی با مرغ

۱- ابتدا مواد را می کوبیم تا کمی له شود، بعد داخل چرخ گوشت چرخ می کنیم و بعد ۳ بار الک می کنیم، هیچ زبری نباید داشته باشد و مانند آرد نرم باشد وگرنه زیر دندان می آید و خوشایند نیست .
۲- گوشت رو سه بار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ می کنیم ، سپس همزمان با ورز دادن و به مرور بقیه مواد را کم کم به آن اضافه می کنیم د
۳- ادویه را که از الک رد کرده ایم را کم کم به مخلوط گوشت اضافه می کنیم، وقتی تمام مواد حل شد باید حدود یک ربع تا نیم ساعت مواد را خوب ورز بدهیم تا گوشت انسجام پیدا کند.
۴- رول (کاغذ مخصوص سوسیس ) را به سر مخصوص سوسیس چرخ گوشت زده و با یک نخ محکم می بندیم و به چرخ گوشت می زنیم و مواد را از چرخ میزنیم تا به حالت سوسیسی در کاغذ بیاید .
۵- همزمان با خارج شدن مواد از چرخ گوشت، باید دست زیر مواد گذاشت تا نشکند و هوا داخل آن نرود.
۶- وقتی که گوشت ها کاملا از چرخ گوشت خارج شد، با نخ محکم سوسیس ها را در هر سایزی که می خواهید اندازه زده و نخ پیچ کنید.
۷- سپس داخل بخار پز بگذارید ، در صورت تمایل می توانید از قابلمه بزرگ استفاده کنید. بگذارید تا آبش جوش بیاید، سپس آبکش فلزی را روی آن گذاشته و سوسی ها را روی آن بچینید و در قابلمه را بگذارید.
۸- به مدت نیم ساعت بخارپز کنید و بعد از سرد شدن داخل یخچال گذاشته و فریز کنید.
/ چف آرتیست و ستاره
طرز تهیه سوسیس , سوسیس خانگی با کیفیت , روش تهیه سوسیس در منزل

طرز تهیه و آموزش تصویری سوسیس خانگی به دو روش با مرغ و گوشت و آموزش تصویری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی