رویونیز

مدل لباس ، فال ، عکس پروفایل ، آشپزی ، عکس های خفن ، بیوگرافی بازیگران

رویونیز

مدل لباس ، فال ، عکس پروفایل ، آشپزی ، عکس های خفن ، بیوگرافی بازیگران

جمعه, ۳ شهریور ۱۳۹۶، ۰۶:۰۳ ب.ظ

طرز تهیه آبگوشت و دیزی مجلسی ایرانی

طرز تهیه آبگوشت , طرز تهیه دیزی مجلسی , طرز تهیه آبگوشت برای 6 نفرآموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه آبگوشت مجلسی

مواد لازم آبگوشت

نخود: ۱ لیوان
لوبیا سفید: نصف لیوان
گوشت گوسفندی (با استخوان و کمی دنبه): نیم کیلو
لیمو عمانی : ۴ عدد
پیاز : ۱ عدد درشت
آب : ۱۰ لیوان
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
سیب زمینی : ۳ عدد
گوجه فرنگی: ۴ عدد

* این مقدار مواد برای ۶ نفر مناسب است.

طرز تهیه آبگوشت , آبگوشت مرغ ساده , آبگوشت محلی , دیزی خوشمزه

طرز تهیه آبگوشت , طرز تهیه دیزی مجلسی , طرز تهیه آبگوشت در زودپزآموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه آبگوشت سنتی

طرز تهیه آبگوشت

۱- ابتدا نخود و لوبیا را داخل قابلمه آب سرد ریخته و بگذارید تا روی شعله چند جوش بزند و داخل صافی بریزید.
۲- گوشت گوسفندی قطعه قطعه کرده و داخل قابلمه بریزید، ۱۰ لیوان آب داخل آن ریخته و پیاز ، نخود ، لوبیا به آن اضافه کنید.
۳- وقتی آبگوشت به جوش آمد کف آن را بگیرید، نمک ، زردچوبه و لیمو عمانی سوراخ شده را به آن اضافه کنید.
۴- شعله گاز را کم کنید و بگذارید تا گوشت ۳ یا ۴ ساعت آرام آرام بپزد.
۵- حدود نیم ساعت آخر سیب زمینی های پوست کنده را به همراه گوجه فرنگی پوست کنده به آبگوشت اضافه کنید.
۶- هنگام سرو آبگوشت ، لیمو عمانی را از آن جدا کرده و گوشت و نخود و لوبیا را بکوبید و با نان و ترشی سرو کنید.

کوفته تبریزی , طرز تهیه کوفته , کوفته با گوشت قلقلی

طرز تهیه آبگوشت , طرز تهیه دیزی مجلسی , طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه دیزی خوشمزه

طرز تهیه آبگوشت در زودپز

می توانید آبگوشت را در زودپز درست کنید، برای این کار مواد لازم ( به جز سیب زمینی ) را داخل زودپز ریخته و در مراحل پایانی پختن آبگوشت در زودپز را باز کرده ، سیب زمینی را به آن اضافه کنید و دیگر در زودپز را نبندید.

طرز تهیه آبگوشت با نخود , آبگوشت با نخود و لوبیا , طرز تهیه آبگوشت خوشمزه

آبگوشت مرغ

مواد لازم
مرغ: ۴ تکه
سیر: ۲ حبه
لپه: ۲/۳ پیمانه
پیاز : ۱ عدد درشت
نمک ، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
کره: ۵۰ گرم
پودر لیمو عمانی : ۱ قاشق غذاخوری
آب گوجه فرنگی: ۲ پیمانه
سیب زمینی: ۳ عدد
لیمو عمانی: ۲ عدد

طرز تهیه آبگوشت با نخود , آبگوشت با نخود و لوبیا , طرز تهیه آبگوشت خوشمزه

طرز تهیه آبگوشت مرغ

ابتدا مرغ، سیر و پیاز خلالی‌شده را در کره تفت داده و لپه را نیز اضافه کرده و مجددا تفت می‌دهیم نمک، فلفل و زردچوبه را نیز می‌افزاییم. سپس آب اضافه کرده می‌گذاریم تا بپزد. نیم‌پز که شد آب گوجه‌فرنگی، لیموعمانی و گرد لیمو را اضافه کرده و مجددا می‌گذاریم بپزد. سیب‌زمینی را جداگانه در آب و نمک آب‌پز کرده و در انتها بعد از پوست کندن به غذا اضافه می‌کنیم.

طرز تهیه آبگوشت با نخود , آبگوشت با نخود و لوبیا , طرز تهیه آبگوشت خوشمزه

طرز تهیه آبگوشت , طرز تهیه دیزی مجلسی , ادویه آبگوشتآموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه آبگوشت مرغ

ادویه آبگوشت

مخلوط زردچوبه ، دارچین ، فلفل سیاه ، جوز هندی ، بادیان ، میخک
به نظر خیلی ها آبگوشت ادویه ی خاصی ندارد و شاید بیشتر ما آبگوشت را فقط با زردچوبه و فلفل و برگ بو میپزیم. در صورتیکه آبگوشت هم ادویه مخصوص به خودش را دارد. به همین خاطر دیزی های بیرون پز این قدر خوشمزه اند./ پارسینه

طرز تهیه آبگوشت با نخود , آبگوشت با نخود و لوبیا , طرز تهیه آبگوشت خوشمزه

فوت و فن پختن آبگوشت

نکته ۱: بهتر است نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید، پوست آن را جدا کنید تا نفخ آبگوشت کمتر شود.
نکته ۲: گوشت گوسفند بهترین گوشت برای آبگوشت است.
نکته ۳: از دنبه و دنبالچه گوسفند برای خوشمزه شدن غذا استفاده کنید.
نکته ۴: کف گوشت را حتما بگیرید.
نکته ۵: بهتر است برای آبگوشت دیزی آن را داخل دیگ سنگی بپزید.
نکته ۶: نمک گوشت را از اول پخت اضافه نکنید، اما یک پر نمک برای مزه دار شدن آن مناسب است. اضافه کردن نمک در ابتدا گوشت را تیره و دیرپز می کند.
نکته ۷: پیاز را رنده نکنید زیرا زیر دندان چندان جالب نخواهد شد.
نکته ۸: پیاز را در پایان پخت آبگوشت از آن جدا کنید.
نکته ۹: اگر دنبه در دیزی استفاده کرده اید ، آن را با نمک کوبیده و در غذا بریزید.
نکته ۱۰ : می توان سیب زمینی را با پوست یا بدون پوست به غذا اضافه کرد.
نکته ۱۱: می توان از رب گوجه نیز در پختن دیزی استفاده کرد.
نکته ۱۲: اگر از دیگ یا زودپز برای پخت آبگوشت استفاده می کنید لیموعمانی را سوراخ نکنید تا له نشود و بعد از پختن آبگوشت قبل از ریختن سیب زمینی لیموها را از آبگوشت بیرون بیاورید و آب داخل لیموها را به آبگوشت اضافه کنید و لیموها را کنار بگذارید تا همراه با آب گوشت یا گوشت کوبیده خورده شود. مراقب تخم لیموها باشید چون آبگوشت را تلخ می کند.
نکته ۱۳: موقع خرد کردن گوشت و استخوان های گوسفند مراقب باشید خرده استخوان به گوشت نچسبد چون در آب و یا گوشت کوبیده ، خرده استخوان باشد مزه آبگوشت را خراب می کند.
نکته ۱۴: در پختن آبگوشت ساده می توانید فقط از نخود استفاده کنید و نیاز به لوبیا سفید نیست.
نکته ۱۵: بعضی افرا دز لوبیا چیتی نیز در آبگوشت و دیزی استفاده می کنند.
نکته ۱۶: از گرد لیمو یا پره لیمو عمانی نیز می توان در آبگوشت استفاده کرد.

طرز تهیه آبگوشت , آبگوشت مرغ ساده , آبگوشت محلی , دیزی خوشمزه

طرز تهیه آبگوشت و دیزی سنتی ساده و مجلسی با گوشت گوسفندی و مرغ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی