رویونیز

مدل لباس ، فال ، عکس پروفایل ، آشپزی ، عکس های خفن ، بیوگرافی بازیگران

رویونیز

مدل لباس ، فال ، عکس پروفایل ، آشپزی ، عکس های خفن ، بیوگرافی بازیگران

طرز تهیه کیک اسفنجی , کیک اسفنجی کاکائویی , کیک اسفنجی شکلاتیآموزش مرحله به مرحله شیرینی پزی و طرز تهیه کیک اسفنجی

مواد لازم کیک اسفنجی

تخم مرغ: ۶ عدد
آرد قنادی : ۲ پیمانه
پودر قند : ۲ پیمانه سرخالی
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
نمک : نوک قاشق چایخوری
آب جوش : ۱ پیمانه

کیک اسفنجی خانگی , دستور پخت کیک اسفنجی با پف زیاد , طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر

طرز تهیه کیک اسفنجی , کیک اسفنجی کاکائویی , کیک اسفنجی با خامه

طرز تهیه کیک اسفنجی

۱- ابتدا آرد ، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا صاف شود.
۲- سپس سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کرده ، سفیده تخم مرغ را با همزن دور متوسط هم بزنید ، وقتی مقداری سفید شد ، نصف پودر قند را به آن افزوده و هم بزنید تا فرم بگیرد و از ظرف بیرون نریزد.
۳- زرده تخم مرغ و وانیل را به باقی مانده پودر قند مخلوط کرده و کمی هم بزنید.آب جوش را به آن افزوده و هم بزنید تا زرده نپزد. دقت کنید مرحله اضافه کردن آب جوش و هم زدن را سریع انجام دهید، آنقدر هم بزنید تا رنگ زرده کرم و کشدار شود.
۴- حالا سفیده را به آرامی به زرده اضافه کرده و به صورت دورانی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. بعد مواد آردی را به آرامی به مخلوط اضافه کرده و به صورت دورانی هم بزنید. با لیسک مواد را از یک سمت به سمت دیگر مخلوط کنید تا مواد کاملا یکنواخت شوند.
۵- مایه کیک اسفنجی آماده است ، کف قالب را کاغذ روغنی انداخته و قط زاویه بین کف قالب و دیواره را تا ارتفاع یک سانتی متر با روغن مایع چرب کنید.
۶- حالا این مواد را در قالب مورد نظرتان بریزید به طوری که ۲/۳ قالب خالی باشد تا کیک اسفنجی پف کند.
۷- قالب را داخل فر که از قبل با دمای ۱۴۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید بگذارید. تقریبا ۵۰ دقیقه منتظر بمانید تا کیک اسفنجی بپزد. با خلال دندان از پختن کیک مطمئن شوید و سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.
۸- قالب را در ظرف موردنظر برگردانده و کاغذ را بردارید.

شیرینی شکلاتی , شیرینی شکلاتی آلمانی , طرز تهیه شیرینی شکلاتی بدون فر

طرز تهیه کیک اسفنجی , کیک اسفنجی کاکائویی , تزیین کیک اسفنجیآموزش مرحله به مرحله شیرینی پزی و طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر

کیک اسفنجی با خامه

برای تزیین کیک اسفنجی خامه ای ، بعد از خنک شدن کیک ، آن را به سه قسمت برش داده و روی برش اول مقداری شربت یا آب میوه بریزید تا کیک خیلی خشک نباشد. سپس مقداری خامه فرم گرفته روی آن ریخته و همه سطخ کیک را بپوشانید.
سپس تعدادی موز ورقه شده ، گردوی خرد شده یا مغزهای دیگر روی خامه بریزید.
سپس لایه دوم کیک را روی این سطخ قرار داده و مراحل بالا را روی آن تکرار کنید، و در نهایت لایه آخر را بگذارید و کمی کیک را فشار دهید تا مواد به هم بچسبد.
در پایان کار ، مقداری خامه روی سطح و اطراف کیک کشیده و داخل یخچال بگذارید تا ۲ تا ۳ ساعت بماند و بگیرد.
بعد از این مدت ، دوباره کیک را با خامه پوشش داده و مرتب کنید و به دلخواه خود روی کیک اسفنجی را تزیین کنید.

شیرینی دانمارکی , طرز تهیه شیرینی دانمارکی , طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی

طرز تهیه کیک اسفنجی , کیک اسفنجی کاکائویی , تزیین کیک اسفنجیآموزش مرحله به مرحله شیرینی پزی و طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی

طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر

برای پختن کیک در قابلمه می توانید یک فر خانگی درست کنید برای اینکار به دو تا قابلمه در دو سایز نیاز دارید که قابلمه بزرگتر کار فر را انجام می دهد بگذارید روی حرارت ده دقیقه درش را هم ببندید بعد مواد کیک تان که آماده شد داخل قابلمه کوچکتر با توجه به اندازه موادتان بریزید و سریع داخل قابلمه بزرگتر که روی حرارت بود بگذارید و در آن را هم دم کنی بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه به هیچ عنوان هم در آن را باز نکنید بعد با یک خلال چوبی تست می کنید بعد آماده شدن هم درش را برندارید تا اینکه کامل سرد شود چون پف کیک می خوابد.

کیک اسفنجی خانگی , دستور پخت کیک اسفنجی , طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر

فوت و فن پختن کیک اسفنجی

نکته ۱: برای تهیه کیک اسفنجی شکلاتی و کاکائویی ، پودر کاکائو را به زرده افزوده و با آرد مخلوط نکنید.
نکته ۲: برای خوش طعم شدن و ماندگاری بالای کیک اسفنجی، تا جایی ممکن از مقدار کمتر بکینگ پودر استفاده کرده و کمبود آن را با ضافه کردن تخم مرغ به مواد اولیه جبران کنید.
نکته ۳: می توانید کف قالب را با روغن مایع کمی چرب کرده و کاغذ روغنی بگذارید، دیواره ها رو مطلقا بیشتر از همان ۱ سانت چرب نکنید چرا که مانع پف خوب کیک می شود .
نکته ۴: برای تهیه کیک اسفنجی ساده بهتر است از آرد سفید مرغوب استفاده کنید و آرد را حتما سه بار الک کنید .
نکته ۵: در صورت نداشتن پودر قند می توانید شکر را آسیاب کرده و الک کنید.
نکته ۶: برای تهیه این مقدار کیک اسفنجی می توانید از دو قالب ۲۳ سانتی یا یک قالب ۲۵ سانتی با دیواره ۱۰ یا ۱۲ سانتی متری استفاده کنید .
نکته ۷: کیک اسفنجی از جمله کیک های محبوب می باشد که می توان به عنوان کیک تولد نیز در منزل تهیه کرد.

کیک اسفنجی خانگی , دستور پخت کیک اسفنجی , طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر

طرز تهیه کیک اسفنجی خانگی ساده ، شکلاتی و با خامه و پف زیاد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی