رویونیز

مدل لباس ، فال ، عکس پروفایل ، آشپزی ، عکس های خفن ، بیوگرافی بازیگران

رویونیز

مدل لباس ، فال ، عکس پروفایل ، آشپزی ، عکس های خفن ، بیوگرافی بازیگران

چهارشنبه, ۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۰۴:۲۳ ب.ظ

دستور تهیه آش انار گیلانی با عدس و گوشت و بدون گوشت

طرز تهیه آش انار,طرز تهیه آش انار گیلانی,آش انار شمالی
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه آش انار مجلسی

مواد لازم آش انار

گوشت : نیم کیلو (چرخ کرده)
برنج : ۱ پیمانه
سبزی آش : ۱ کیلو
پیاز داغ : ۴ قاشق سوپخوری
لپه : نصف پیمانه
انار : ۲ کیلو
گلپر : ۲ قاشق سوپخوری
روغن : ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم

* می توانید به جای انار از نصف پیمانه رب انار استفاده کنید.

دستور تهیه آش انار,طرز تهیه اش انار,آش انار با رب انار

آش انار,طرز تهیه آش انار با عدس,آش انار بدون گوشت

طرز تهیه آش انار

۱- ابتدا به اندازه ۵ لیوان آب داخل قابلمه ریخته و روی شعله بگذارید ، لپه و پیاز داغ و مقداری نمک و فلفل را داخل قابلمه بریزید و بگذارید لپه مقداری بپزد.
۲- برنج از قبل شسته شده را داخل قابلمه بریزید و بگذارید برنج خوب بپزد.
۳- حالا ۲ پیاز را رنده کنید و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید، مقداری نمک و فلفل به آن افزوده و ۱ استکان برنج پخته هم اضافه کنید، مواد را ورز داده و به صورت کوفته درست کنید.
۴- سپس کوفته ها را داخل آش ریخته و سبزی آش خرد شده را به آن اضافه کنید. بگذارید آش بجوشد و لعاب بندازد. در همین حین آب انارها را بگیرید.
۵- آب انار را داخل آش ریخته و در پایان کار گلپر را به آش انار اضافه کنید.
۶- آش انار را داخل ظروف ریخته و با مقداری نعناع داغ و دانه های انار تزیین کنید.

طرز تهیه آش جو,آش جو مجلسی,طرز تهیه آش جو پرک,آش جو با سیرابی

آش انار گیلانی شمالی

مواد لازم

برنج : ۲۵۰ گرم
لپه : ۱۵۰ گرم
پیاز : ۳ عدد
چغندر : نیم کیلو
نعنا : ۲۵۰ گرم (سبزی خشک نشده)
نعنا : ۱ قاشق سوپخوری (خشک)
رب انار : ۱۰۰ گرم
روغن : ۱۰۰ گرم
زردچوبه : ۲ قاشق مرباخوری
آب : ۸ پیمانه
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

طرز تهیه آش جو,آش جو مجلسی,طرز تهیه آش جو پرک,آش جو با سیرابی

طرز تهیه آش انار با گوشت,آش انار خوشمزه مجلسی,طرز تهیه آش با انار
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه آش انار گیلانی

طرز تهیه آش انار شمالی

۱٫ ابتدا لپه را بشویید و آن را به همراه آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و پس از آن اجازه دهید با حرارت ملایم خوب بپزد.
۲٫ چغندرها را پس از شستن و پوست گرفتن به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل ظرفی آبپز کنید.
۳٫ در ظرفی پیازها را کمی درشت تر از حد معمول خرد کنید و با روغن خوب سرخ کنید.و نیمی از آن را بردارید و به بقیه آن رب نار و زردچوبه و نمک را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس برنج و نعنا و فلفل را به آن اضافه کرده و مقداری تفت دهید و آن را به لپه نیم پز اضافه کنید.پس از مدتی که آش تقریبا پخته شد چغندر ها را از آبکش رد کنید و آنها را به آش اضافه کنید و اجازه دهید مواد با هم بجوشند .سپس آنها را برای سرو آماده کنید.

طرز تهیه آش جو,آش جو مجلسی,طرز تهیه آش جو پرک,آش جو با سیرابی

طرز تهیه آش انار گیلانی شمالی خوشمزه با گوشت و بدون گوشت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی