دستور تهیه آش انار گیلانی با عدس و گوشت و بدون گوشت
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه آش انار مجلسی
مواد لازم آش انار
گوشت : نیم کیلو (چرخ کرده)
برنج : ۱ پیمانه
سبزی آش : ۱ کیلو
پیاز داغ : ۴ قاشق سوپخوری
لپه : نصف پیمانه
انار : ۲ کیلو
گلپر : ۲ قاشق سوپخوری
روغن : ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
* می توانید به جای انار از نصف پیمانه رب انار استفاده کنید.
طرز تهیه آش انار
۱-
ابتدا به اندازه ۵ لیوان آب داخل قابلمه ریخته و روی شعله بگذارید ، لپه و
پیاز داغ و مقداری نمک و فلفل را داخل قابلمه بریزید و بگذارید لپه مقداری
بپزد.
۲- برنج از قبل شسته شده را داخل قابلمه بریزید و بگذارید برنج خوب بپزد.
۳-
حالا ۲ پیاز را رنده کنید و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید، مقداری نمک و
فلفل به آن افزوده و ۱ استکان برنج پخته هم اضافه کنید، مواد را ورز داده و
به صورت کوفته درست کنید.
۴- سپس
کوفته ها را داخل آش ریخته و سبزی آش خرد شده را به آن اضافه کنید. بگذارید
آش بجوشد و لعاب بندازد. در همین حین آب انارها را بگیرید.
۵- آب انار را داخل آش ریخته و در پایان کار گلپر را به آش انار اضافه کنید.
۶- آش انار را داخل ظروف ریخته و با مقداری نعناع داغ و دانه های انار تزیین کنید.
آش انار گیلانی شمالی
مواد لازم
برنج : ۲۵۰ گرم
لپه : ۱۵۰ گرم
پیاز : ۳ عدد
چغندر : نیم کیلو
نعنا : ۲۵۰ گرم (سبزی خشک نشده)
نعنا : ۱ قاشق سوپخوری (خشک)
رب انار : ۱۰۰ گرم
روغن : ۱۰۰ گرم
زردچوبه : ۲ قاشق مرباخوری
آب : ۸ پیمانه
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
آموزش مرحله به مرحله آشپزی و طرز تهیه آش انار گیلانی
طرز تهیه آش انار شمالی
۱٫ ابتدا لپه را بشویید و آن را به همراه آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و پس از آن اجازه دهید با حرارت ملایم خوب بپزد.
۲٫ چغندرها را پس از شستن و پوست گرفتن به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل ظرفی آبپز کنید.
۳٫
در ظرفی پیازها را کمی درشت تر از حد معمول خرد کنید و با روغن خوب سرخ
کنید.و نیمی از آن را بردارید و به بقیه آن رب نار و زردچوبه و نمک را
اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس برنج و نعنا و فلفل را به آن اضافه کرده و
مقداری تفت دهید و آن را به لپه نیم پز اضافه کنید.پس از مدتی که آش تقریبا
پخته شد چغندر ها را از آبکش رد کنید و آنها را به آش اضافه کنید و اجازه
دهید مواد با هم بجوشند .سپس آنها را برای سرو آماده کنید.